وب سایت iFixit عادت مان داده هر دستگاهی که معرفی شد سرکی به درون آن بکشیم؛ مایکروسافت به تازگی تبلت سرفیس پرو ۲ را معرفی کرده و به همین زودی متخصصان iFixit دل و روده آن را روی میز کارشان پخش کرده اند.
– نمایشگر ۱۰.۶ اینچی تمام اچ دی ClearType با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰– چهارمین نسل پردازنده Core i5 اینتل– وای-فای با استاندارد های a/b/g/n و بلوتوث کم مصرف ۴.۰– فضای ذخیره سازی ۶۴/۱۲۸ گیگابایت یا ۲۵۶/۵۱۲ گیگابایت– ۴ گیگابایت رم برای مدل های ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی یا ۸ گیگابایت روم برای مدل های ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی– دو دوربین اچ دی در جلو و پشت دستگاه– USB 3.0، Mini DisplayPort و شکاف MicroSDXC
اول به سراغ کلیک استند می رویم؛ مایکروسافت پایه این دستگاه را دو مرحله ای کرده به امید اینکه بهتر روی ران بایستد. دو تا پیچ خورشیدی دو طرف آن هست که باز کردن شان سخت نیست.
و اما نمایشگر که در آوردنش از کالبد سرفیس پرو ۲ مرد افکن است از بس که مایکروسافت هر چه چسب در شهر ردموند (محل مقر مایکروسافت) گیر می آمده را دور و ور آن خالی کرده.
از اینجا به بعد خوب حواس جمع باید پیش رفت؛ پیچ ها را (اگر مایکروسافت دل کرده باشد گاهی جای چسب از آن استفاده کرده باشد) یک گوشه مرتب بگذارید تا موقع بستن سر گیجه نزنید.
مثل اینکه مایکروسافت از شکایت ما درباره به کار بردن چسب، دلخور شده و به تلافی، ۵۲ تا پیچ سر راه کار گذاشته که اشک تان موقع باز کردن شان در آید.
مظنه مس را نداریم اما اگر گران شده، می توانید از فروش انبوه مس های به کار رفته در سیستم خنک کننده دستگاه پول خوبی به جیب بزنید.
اجازه بدهید نگاهی به فضای ذخیره سازی بیندازیم؛ مایکروسافت در این مدل به جای ترکیب Micros/Marvell از مدار مجتمع شرکت SK Hynix استفاده کرده. دستگاهی که اینجا باز شده از SSD مدل SK Hynix HFS128G3AMNB بهره برده که ۱۲۸ گیگابایت فضا دارد و از نوع mSATA 6Gbps است.
کادر قرمز روی آن یک حافظه فلش NAND با ظرفیت ۳۲ گیگابایت است و ۴ تا از آنها برای رسیدن به ۱۲۸ گیگابایت به کار گرفته شده. کادر نارنجی هم DDR2 SDRAM است با ظرفیت ۳۲ مگابایت.
– قرمز: رم DDR2 موبایل به ظرفیت ۱ گیگابایت و در مجموع ۴ عدد– نارنجی: کنترل کننده صفحه لمسی Atmel MXT154E– زرد: میکرو کنترلر AVR سی و دو بیتی به همراه حافظه فلش ۲۵۶ کیلو بایتی Atmel UC256L3U– سبز: Winbond 25X40CL1G 4M-bit Serial Flash– آبی: Parade PS6625– صورتی: کودِک صوتی Realtek ALC3230– مشکی: Atmel U1320J
– قرمز: Realtek RTS5304– نارنجی: MXIC MX25L4006EZNI 4Mbit SPI– زرد: Novatek NT96132QG– سبز: Texas Instruments TPS5162– آبی: ITE IT8528VG– صورتی: Texas Instruments TPS51367
– قرمز: پردازنده اینتل Core i5-4200U– نارنجی: Novatek NT96132QG– زرد: WLAN/Bluetooth/FM Single-Chip SoC– سبز: Winbond 25Q128FVSQ– آبی: Texas Instruments TPS51367– صورتی: حافظه فلش سریال Winbond 25X05CL
حالا برویم سراغ باتری دستگاه که باز هم چسبکاری شده و مایکروسافت سپرده رویش پیام اخطاری بنویسند که دست نزنید!
اگر در پی کشف سِر عمر بیشتر باتری این نسل نسبت به پدرش هستید خودتان را خسته نکنید، خبر خاصی نیست؛ اینجا مصداق بارز «پسر کو ندارد نشان از پدر» است.
+ باتری به مادربورد لحیم نشده و با وجود درد سر زیاد باز می توان آن را تعویض کرد.+ حافظه SSD قابل تعویض است، البته اگر بتوانید دستگاه را تا دستیابی به آن به سلامت باز کنید.* بیش از ۹۰ تا پیچ به کار گرفته شده؛ ولی بست های مکانیکی کیفیت خوبی دارند.– LCD و پنل آن به هم متصل شده اند که کار باز کردن و عوض کردن آنها را به شدت دشوار می کند.– کلی چسب در سراسر دستگاه به کار رفته، از نمایشگر گرفته تا باتری.– باز کردن دستگاه به ظرافت زیادی نیازمند است و در کل طوری طراحی شده که جای هیچ اشتباهی را باقی نمی گذارد.
جدیدترین اخبار شرکت انفورماتیک پارسه را از طریق صفحات مجازی دنبال نمایید:
ورود به کانال آپارات انفورماتیک پارسه
ورود به صفحه Twitter انفورماتیک پارسه
ورود به صفحه فیس بوک انفورماتیک پارسه
ورود به صفحه Delicious انفورماتیک پارسه
ورود به صفحه اینستاگرام انفورماتیک پارسه
ورود به صفحه google plus انفورماتیک پارسه
ورود به صفحه stumbleupon انفورماتیک پارسه
اگر این مقاله برای شما مفید بوده است، لطفأ ما را در گوگل محبوب نمایید.